Šetnja uz Muru povodom Dana policije - ODGOĐENO!

Ovim putem vas obavještavam da se zbog najave lošeg vremena, odgađa šetnja uz Muru, koju organizira policijska udruga IPA Međimurje – Čakovec, a koja je najavljena za 24.09.2023.godine, pod nazivom „Hodajmo za plavo prijateljstvo“ i najavljena je u programu PU međimurske, povodom obilježavanja Dana policije.

Policijska udruga IPA Međimurje - Čakovec, povodom Dana policije, pod naslovom “HODAJMO ZA PLAVO PRIJATELJSTVO”, organizira šetnju Murskom šetnicom, od grada Mursko Središće do najsjevernije točke u Republici Hrvatskoj, u Žabniku. Događaj će se održati  u nedjelju, 24. rujna 2023. godine u 10:00 sati, a cilj mu je promicanje IPA-e i policijske struke u lokalnim zajednicama uz zbližavanje naših kolega, njihovih obitelji i prijatelja.

Start će biti s početne pozicije šetnice u gradu Murskom Središću te će se šetači kretati do Žabnika, do objekta ŠRD Čikov u Žabniku. Prije starta će se izraditi fotografija iz zraka, s dronom. U Žabniku će biti osigurana okrjepa. Potom slijedi povratak do grada Mursko Središće gdje završava šetnja pićem i kuhanim grahom, koji će se biti poslužen na ribnjaku za sve sudionike šetnje.

Projekt su podržali grad Mursko Središće, PU međimurska i Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, čiji će članovi sudjelovati u šetnji i svima zainteresiranima dati informacije o biljnom i životinjskom svijetu rijeke Mure!

Klub IPA Međimurje je izradio oko 100 majica s logom projekta i logotipima grada Mursko Središće i Međimurske prirode te će se moći kupiti na mjestu okupljanja, uz donaciju!

Preporučamo sportsku obuću i odjeću (slojevitu). Staza je ravničarska koju mogu prijeći rekreativci bez većih napora.