"Međimurje open 2016"

Regionalni klub IPA Međimurje-Čakovec organizirao je  dana 17.rujna 2016. godine (17.09.2016.), sportski susret pod nazivom „Međimurje open 2016“.

Natjecatelji su odmjeravali svoje sportske vještine u športskom ribolovu udicom na plovak na ribnjaku vlasnika Damira Kirića u mjestu Črečan.

Nakon okupljanja sudionika natjecanje i doručka, svih 22 prijavljene ekipe izvukle su svoja mjesta te se od 10,00 sati počelo pecati. U 14,00 sati objavljen je ton za kraj pecanja i krenulo se sa vaganjem ulova kojeg su ostvarile ekipe.

Pobjednici su bili Lorber David i Ačko Saša, koji je ujedno osvojio i nagradu za najveću ribu, šarana teškog 10,70 kg. Drugo mjesto osvojili su ribiči iz ekipe IPA Ormož, Zemljić Jože i Blažić Vladimir, sa ulovljenih 19,72 kg dok je treće mjesto osvojila ekipa IPA Bjelovar I, Željko Kaljski i Darko Sedlar sa ulovljenih 13,24 kg. Nagradu za najmanju ribu osvojio je Štimac Filip Damir iz ekipe IPA Zagreb I. 

Proglašenje pobjednika, uručenje poklona, ručak i druženje održalo se na prostoru sportskog centra „Trate“ u Nedelišću, gdje su se gosti zadržali u ugodnoj atmosferi.

Pokrovitelj natjecanja bila je Općina Nedelišće, a teret organizacije podnijeli su vrijedni ribiči, članovi kluba predvođeni tajnikom Dariom Srnecom, kuhar Josip Ljubić i vrijedno osoblje poduzeća Kerman!


S poštovanjem,