Izlet na Mljet - RASPRODANO!

Poštovane/i!
Nastavljajući tradiciju putovanja članova i prijatelja IPA Međimurje, prije negoli ikada do sada, krenuli smo u organizaciju izleta u 2023. godini i to na otok Mljet! Povoda za ranu najavu je više, od toga da bi mogli početi otplaćivati izlet uplatama od dana prijave pa do toga da si možete rezervirati termin na vrijeme.
Određene detalje još uvijek dogovaramo, ali ono što znamo je slijedeće:
Termin: 05.- 08.10.2023.g. (tri polupansiona u hotelu Odisey na otoku Mljetu)
Program: Ston, Mljet, Korčula i još nešto "šaranja" jugom Hrvatske (putovati IPA-om nikad nije dosadno a bus poduzeća Rudi travel uvijek spreman i udoban)
Cijena: manje od 200 eura po osobi (predlažemo da se kod prijave uplati početnih 30 eura po osobi i tako mjesečno sve do objave konačne cijene) 
Prijave se primaju kod tajnika, blagajnice ili predsjenika (znato koji su), do popune autobusa, odnosno 48 mjesta ili ti ga 24 dvokrevetnih soba. Svi koji se prijave i uplaćuju rate, imaju pravo odustati do 01.09.2023. g. i bit će im vraćen novac, a nakon toga moraju si naći zamjenu (ako nema klub već predbilježenih članova) te tako ostvariti si povrat novca. 
Izletnike očekuje rekreacija, opuštanje, uživanje u prirodnim ljepotama, morski zrak, dobar provod i vesela atmosfera potaknuta određenim stimulansima iz prtljažnika i vlastitih rezervi!
Vidimo se! U rujnu više detalja!
Servo per amikeco!