Biciklistički maraton od Dubrovnika do Vukovara

Poštovane/i.
Povodom obilježavanja 30. godišnjice odlaska u obranu Vukovara, zadnje grupe međimurskih i varaždinskih policajaca, okupljenih u Zasebnu policijsku postrojbu PU varaždinske, organizira se u vremenu od 04.-12.09.2021.g. biciklistički maraton "Od Dubrovnika do Vukovara - da se ne zaboravi", u spomen na sva bojišta na kojima su bili međimurski i varaždinski policajci. Partner projekta je Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora - podružnica Varaždin. Projekt je kandidiran na natječaju Međimurske županije. Maksimalan broj sudionika je 20. Prednost imaju članovi klubova IPA Međimurje i IPA Varaždin te HDLSKL podružnica Varaždin.
Projekt je podržalo i Ministarstvo unutarnjih poslova RH.
Ovim putem objavljujemo završni poziv za sve one koji će se odvažiti i odvoziti bicikl od Dubrovnika do Vukovara.
Prva dionica se vozi 04.09. od Dubrovnika do Ploča, pa slijede Ploče do Trilja, Trilj do Knina, Knin do Korenice, Korenica do Topuskog, Topusko do Novske, Novska do Slavonskog Broda i zadnja dana 12.09. od Slavonskog Broda do Vukovara. Kako bi rezervirali smještaj za sudionike biciklističkog maratona molim da se do 20.08. prijave tajniku Dariu Srnecu i predsjedniku Darku Dragičeviću.
Klub će snositi troškove smještaja i prehrane dok je prijevoz osiguran putem MUP-a.
Iz Čakovca će 11.09. krenuti vozači koji su odlučni voziti dvodnevnu vožnju do Vukovara te bi se svi našli u Vukovaru 12.09. 2021.g.
Srdačan pozdrav i radujemo se vašem sudjelovanju.