01.03.2024

Poziv na Skupštinu kluba (poslije turnir u belotu)

Poštovane/i članice/ovi, Regionalnog kluba IPA Međimurje – Čakovec!

Dana 1. ožujka 2024.g. s početkom u 13,30 sati, u restoranu PU međimurske, održat će se godišnja Skupština Regionalnog kluba IPA Međimurje- Čakovec. 

Dnevni red: 1)        Izvješća o financijskom poslovanju i provedenim aktivnostima u 2023.g.

  2)        Izvješće Nadzornog odbora za 2023.godinu

  3)        Plan aktivnosti u 2024.g. i Plan prihoda i rashoda u 2024.g.

  4)        Razno

POSLIJE SKUPŠTINE, SLIJEDI TURNIR U KARTANJU - BELOTU! 

MOLIMO VAS DA SVOJIM UKLJUČIVANJEM UVELIČATE SKUPŠTINU TE AKTIVNO SUDJELUJETE U RADU UDRUGE.


17.02.2024

Memorijalna trka Željko Murk 2024

U subotu 17.02.2024.g. Policijska uprava međimurska, policijska udruga IPA Međimurje - Čakovec, UHVIDR-a Čakovec, općina Nedelišće i Atletski klub Nedelišće, povodom 21. godišnjice pogibelji hrvatskog branitelja i policajca, Željka Murka, organizirali su kros utrku u Gornjem Kuršancu na obali rijeke Drave. Sunčano i toplo zimsko jutro, okupljanje članova kluba koji su došli pomoći u organizaciji trke kod objekta UHVIDR-e, na obali jezera na rijeci Dravi u Gornjem Kuršancu te doručak prije postavljanja staze! Uskoro su stigli prvi trkači i ubrzo je došlo 10,00 sati i sve je bilo spremno za start utrke. Konačna brojka bila je 87 natjecatelja, a najviše ih je bilo iz Policijske akademije i Hrvatske vojske iz cijele Lijepe naše. Kratki pozdravni govor pred. Darka Dragičevića i sudac Aleksandar Puklavec iz AK Nedelišće, pucnjom je označio start trke! Šljunčanim putem pa kroz trim stazu IPA Centra i natrag do cilja! Sve pod budnim okom članova udruge koji su bili raspoređeni po stazi i članova Gradsko druptva Crvenog križa grada Čakovca. Nakon 18,57 minuta u cilj je utrčao apsolutni pobjednik, Vedran Rešetar! Trkač za trkačem i bližio se kraj trke koju je zaključila Josipa Zavalić iz Policijske akademije koju su dopratili članovi kluba, Janušić i Kodba, i predano obavili svoju zadaću da se pobrinu za svakog trakača da sigurno prođe stazu. Za okrijepu su domaćini osigurali topli grah našeg IPA mastef chefa, Josipa Ljubića! Supruga pokojnog Željka, Kristijana Murk uz tajnika Daria Srneca i predsjednika Darka Dragičevića, sudjelovala je u dodijeli odličja i poklona sponzora, Decathlon trgovine te preventivnih materijala PU međimurske. Ispred Sekcije Hrvatske nazočio je potpredsjednik dr.sc. Damir Maksimović, koji se ujedno natjecao i hvala mu na dolasku. Od strane sudionika donirano je 275 eura i cijeli iznos bit će uplaćen u Zakladu policijske solidarnosti. Uslijedilo je druženje prije povratka svojim kućama. Hvala svima koju su se natjecali, hvala organizatorima. ali i članovima kluba i djelatnicima PU međimurske koji su pomogli u organizaciji, osobita zahvala članovima Siniši Antolašiću (domar u objektu UHVIDR-e), kuharu Josipu Ljubiću i sucu Aleksandru Puklavcu. Organizaciju su se uključili i poduzeća Belaj reklame iz Varaždina i Štefulj MS iz Pušćina, i hvala im! Na kraju ćemo navesti rezultate po kategorijama:
Policija, vojska, vatrogasci žene - 1. Valentina Županić 2. Antonia Samardžić 3. Ana Goričanec.
Policija, vojska, vatrogasci muški - 1. Ivan Marinović, 2. Damir Sučić. 3. David Vidović
Građanstvo žene - 1. Radmila Maksimović, 2. Vedrana Babić, 3. Maja Špoljarić
Građanstvo muški - 1. Vedran Rešetar. 2. Siniša Škvorc. 3. Patrick Gradiščaj
Servo per amikeco!
02.02.2024

Posjet IPA Zadar

U vremenu od 02. - 04. veljače 2024.g. održan je susret predstavnika klubova IPA Međimurje (pred. Darko Dragičević i član UO Nenad Risek) i predsjednika IPA Zadar, Jure Ražov . Povod je bilo održavanje Adriatic Gastro Showa u Sportskom centru Višnjik u Zadru, na kojem su izlagali IPA prijatelji, "Lucija" d.o.o. i predstavljena su vina iz vinarije Tomšić, počasnog člana Alojza Tomšića. Prilikom dvodnevnog druženja razmijenjena su iskustva i dogovarana daljnja suradnja. Jedna od ideja je da se u rujnu održi biciklistička vožnja članova od Čakovca do Škabrnje. Tijekom bogatog programa, posebno je bio veseo susret s bivšim predsjednikom zadarskog kluba, Antuna Novoselovića u Gornjim Raštanima, gdje je isti predsjednik nogometnog kluba. Hvala domaćinima i svim divnim ljudima koji su bili uključeni u ovom lijepom susretu.
20.01.2024

IPA Vincekov pohod 2024

U subotu, 20. siječnja 2024., štrigovski bregi su ponovno bili domaćin brojnim šetačima, a među njima i članovi IPA-e, na nezaboravnom 15. Vincekovom pohodu, koji je organizirala TZ općine Štrigova! Domaćini iz kluba IPA Međimurje - Čakovec, dočekali su svoje ipače, pred Domom kulture u Štrigovi, te se krenulo na 11 km dugu stazu. Snježna idila, štipanje hladnoće i sunčano vrijeme, ugođaj je koji je idiličan za pohod! Korak po korak stiglo se do prve točke, vinarije Vuković te dalje do imanja Zlatka Novaka. Za već zagrijane goste, počasni član Dario Novak i njegova supruga Željka, priredili su IPA točku na ruti. Uživanje u delicijama i kapljici, potrajalo je, no moralo se ići dalje prije mraka. Uslijedila je vinarija Cmračnjak pa rakije Kelnerić, i stiglo se na cilj! Živa muzika i veselo druženje! Kakav bi to bio kraj bez IPA after partya! Vinska kuća Knehtl Medenjak u Sv. Urbanu, pokazala se kao pun pogodak! Pjesma je ujedinila sve goste i za svakog poneka, otkrivala je od kuda su stigli gosti! Od Dalmacije do Slavonije, pa i preko granice! Nažalost viroze su onemogučile dolazak određenog broja gostiju, pa tako i predsjednika Miljenko Vidak koji se ispričao. I tako je završio još jedan IPA Vincekov pohod! Hvala obitelji Novak i Knehtl Medenjak te TZ općine Štrigova!


  1